Spoorkoor "Op Stoom" uit Woudenberg


Spoorkoor Op Stoom telt momenteel 50 leden. Onder de  bezielende leiding van dirigent Joke Marcus, die ook de meerstemmige arrangementen van het koor bedenkt, oefent men iedere donderdag. 
 
Geluid en techniek wordt verzorgd door Jaap Siegers en Bob Wienbelt. Zij worden daarbij ondersteund door Martin Rellum en Cees de Jong. 
Het Spoorkoor Op Stoom” is een gemengd koor van enthousiaste zangers en zangeressen waartussen een warme vriendschapsband is ontstaan, hetgeen tot uiting komt bij de optredens. 
 
Zingen is méér...... 
 
Tijdens de repetitie wordt ook veel aandacht besteed aan zangtechniek, ademhaling en koorklank. Naast de wekelijkse repetities zijn er veel optredens. Het koor is altijd in haar nopjes. Bij kerstvieringen en op kerstmarkten is het een graag geziene gast vanwege de mooie nostalgische kleding met een knipoog naar Dickens 
 
Voor het 3e lustrum werd een speciaal Countryoptreden gegeven. Dit Countryprogramma, met bijbehorende outfit, is ook te boeken. Verder is de kledingkast nog gevuld met het Vaderlandse Rood/Wit/Blauw en oud Hollandse boerenkledij.  Kortom, het Spoorkoor beschikt over een breed repertoire met, indien gewenst, bijpassende kleding! 


Meer informatie vindt u op onze website

In september 2018 heeft Spoorkoor "Op Stoom" uit Woudenberg haar 2e lustrum (10-jarig bestaan) gevierd met 2 uitvoeringen, genaamd: Zigeunerfeest.
Fraai uitgedost in kleurijke "zigeunerkleding"werd het bewogen leven van "Delilah" bezongen.
Dirigent Joke Marcus had met zorg de liedjes uitgekozen en gearrangeerd tot één geheel, waarin het leven van de wieg tot het graf werd vertolkt.
Beide uitvoeringen waren compleet uitverkocht en na afloop mochten dirigent en koor welgemeende complimenten in ontvangst nemen!
Dit geeft nieuwe energie en vertrouwen door te gaan tot een volgend lustrum!

Wil je dat jouw koor hier gepresenteerd wordt?

Stuur dan een foto en omschrijving van jouw koor naar uitgelicht
Wie weet staat dan binnenkort jouw koor hier in de spotlights!!!